Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

27.6.2020 Puoluekokousedustajien tapaaminen

27 kesäkuun - 23 heinäkuun

Savo-Karjalan vaalipiirin SDP:n puoluekokousedustajien tapaaminen on 27.6.2020.

Ensimmäinen puoluekokousedustajien tapaaminen järjestetään osittain etänä ja osittain paikallistapaamisina. Piirijärjestö ohjeistaa paikallisosastoja järjestämään kokoontumisia, joista voidaan etäyhteyden avulla työskennellä osana kokousta. Yhtä isoa tapaamista johon kaikki puoluekokousedustajat kokoontuvat ei olla järjestämässä vielä tässä vaiheessa. Haluamme mahdollistaa puoluekokousedustajille, jotka tuntevat tarvitsevansa tukea, että heillä on mahdollisuus tarvittaessa tulla paikan päälle etäyhteyden ääreen ja näin ollen täysipainoisesti osallistua piirikokoustyöskentelyyn. Näin voidaan saada myös vinkkejä muilta puoluekokousedustajilta työskentelyyn.

Voidaan siis kokoontua tarvittaessa pienellä henkilömäärällä yhteen paikallisesti ja näin ollen saada tukea etätyöskentelyyn. Kokoukseen voi osallistua myös omalla Teams yhteydellä. On suositeltavaa ottaa mukaan oma tietokone vaikka osallistuisikin paikallisyhteyden kautta.
Jos etäyhteyksien kautta toiminta tuntuu haastavalta olkaa yhteydessä piiritoimistoon niin yritetään selvittää vaihtoehtoisia keinoja puoluekokoustyöskentelyyn osallistumiseksi.

Työjärjestyksestä sopiminen
Suunnitellaan puoluekokousedustajien ryhmän työskentelyä
Jakaudutaan valiokuntiin
Jaetaan vastuut ja tehtävät
Howspace työtilan käyttökoulutus
Käydään läpi asioita, aloitteet ja ohjelmat asiakysymykset
Seuraavat tapaamiset ja työjärjestys
Käydään läpi käytännön asioita

 

lisätietoja

Tuomas Timonen

0400990949

 

 

 

 

Tiedot

Alkaa:
27 kesäkuun
Loppuu:
23 heinäkuun
Tapahtumaluokka: