Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Puoluekokouskoulutukset Facebookissa

10 kesäkuun @ 18:00 - 24 kesäkuun @ 17:00

SDP:n kesäkuun etäkoulutussarjassa käsitellään puoluekokouksen poliittisia asiakirjoja
SDP:n etäkoulutukset jatkuvat myös kesäkuussa. Tässä koulutussarjassa käsitellään Tampereen puoluekokouksessa käsiteltäviä poliittisia asiakirjoja. Koulutukset järjestetään tuttuun tapaan SDP Kampanja -ryhmässä Facebookissa.

Koulutukset on tarkoitettu niin puoluekokousedustajille kuin myös laajemmin puolueen jäsenistölle.
Ensimmäisen osa järjestetään keskiviikkona 10.6. klo 18 ja aiheena on SDP:n periaatejulistus. Periaatejulistusta valmistelleen työryhmän puheenjohtajat puoluesihteeri Antton Rönnholm ja puoluehallituksen jäsen Kaisa Vatanen avaavat koulutuksessa periaatejulistuksen sisältöä.
Vuoden 2017 Lahden puoluekokouksessa päätettiin, että puolueelle valmistellaan periaatejulistus ja poliittinen ohjelma, jotka muodostavat yhdessä eheän kokonaisuuden SDP:n politiikan perustaksi. Periaatejulistuksessa määritellään sosialidemokraattien perusarvot, missio ja visio tulevaisuudesta. Poliittisessa ohjelmassa määritellään puolestaan tavoitteet, joiden kautta haluttua visiota rakennetaan.

Toinen osa järjestetään tiistaina 16.6. klo 18 ja aiheena on SDP:n poliittinen ohjelma. Poliittisen valmistelun päällikkö Joona Räsänen käy koulutuksessa läpi poliittisen ohjelman sisältöä.

Kolmas osa järjestetään keskiviikkona 24.6. klo 18 ja aiheena on tuolloin puoluekokousaloitteet. Puoluekokoukselle tehtiin määräaikaan mennessä 246 eri aloitetta. Poliittisen valmistelun päällikkö Joona Räsänen käy tilaisuudessa läpi aloitteita ja puoluehallituksen vastauksia niihin.
Koulutukset ovat katsottavissa livenä SDP kampanja Facebook-ryhmässä, lähetysten yhteydessä osallistujilla on mahdollisuus esittää puhujille kysymyksiä. Kaikki esitykset jäävät myös ryhmään ja ovat katsottavissa myös myöhemmin.

Voit myös halutessasi lähettää asiakirjoista kysymyksiä etukäteen Tuula Lampiselle tuula.lampinen@sdp.fi. Kysymykset käydään läpi kunkin osion yhteydessä.

SDP:n kampanja Facebook-ryhmään pääset liittymän tästä.
Puoluekokouksen poliittiset asiakirjat löytyvät täältä.

Koulutukset puoluekokousasiakirjoista:
Keskiviikkona 10.6. klo 18.00

Periaatejulistus, Antton Rönnholm ja Kaisa Vatanen

Tiistaina 16.6. 18.00

Poliittinen ohjelma, Joona Räsänen

Keskiviikkona 24.6. klo 18.00

Puoluekokousaloitteet, Joona Räsänen

Tiedot

Alkaa:
10 kesäkuun @ 18:00
Loppuu:
24 kesäkuun @ 17:00
Tapahtumaluokka: