Savo-Karjalan Sosialidemokraattinen Naispiiri ry:n kevätkokous Joensuu 23.4.

Savo-Karjalan Sosialidemokraattinen Naispiiri ry

Sääntömääräinen Kevätkokous sunnuntai 23.4.2017 klo 12.00

Hukanhaudan puukoulu, Jakokunnatie 3, 80230 Joensuu

Käsiteltävät asiat:
sääntömääräiset asiat

toimintakertomus

esitellään ja vahvistetaan tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto

vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille tilivelvollisille

edustajaperuste seuraavaa piirikokousedustajien vaalia varten

naispiirijärjestön jäsenmaksu

aloitteet

julkilausuma

Puhe-, esitys- ja äänioikeus piirikokouksessa on jokaisella valtuutetulla piirikokousedustajalla, joka on valittu 9 §:n 1 momentin määräämällä tavalla. Puhe- ja esitysoikeus piirikokouksessa on piirihallituksen jäsenillä, naisliiton ja puolueen edustajilla, sekä vaalipiirin sosialidemokraattisilla kansanedustajilla ja niillä, joille kokous antaa puheoikeuden.

Aloitteet on toimitettava kirjallisesti tai sähköpostilla piirihallitukselle viimeistään kuusi viikkoa ennen piirikokousta. Kokousmateriaali lähetetään ilmoittautuneille piirikokousedustajille noin kaksi viikkoa ennen kokousta.

Ilmoittautuminen on Savo-Karjalan Sosialidemokraattisen Naispiiri ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 2.4.2017 mennessä osoitetietoineen. Kopio pöytäkirjaotteesta ja valtakirjasta tulee toimittaa Savo-Karjalan Sosialidemokraattisen Naispiirihallituksen puheenjohtaja Irene Långille postitse tai sähköpostin liitteenä.

Puheenjohtaja Irene Lång, e-mail: irene.elisabet.lang@gmail.com tai puh. 040 412 9497
tai
Sihteeri Jaana Jylhä-Ollila e-mail: jaana.jylhaollila@gmail.com tai puh. 040 819 7107

Kevätkokouksen jälkeen piirihallitus on järjestänyt halukkaille kokousedustajille koulutusta facebook-profiilin luomisesta ja hyödyntämisestä sekä sähköpostin ryhmäviestitoiminnosta. Kouluttajina toimivat Arja Puoskari ja Tuulikki Jouskari. Käytössämme on rajallinen määrä tietokoneita.