Piirihallituksen tiedote 25.10.

Ajankohtaista 07:57

Piirihallitus hyväksyi budjetin ja
toimintasuunnitelman vuodelle 2015

Piirihallitus kokoontui Tohmajärven/Värtsilän Niiralan raja-aseman kupeessa Hotelli Joessa 25.10. Piirihallitus sai infoa rajaliikenteen tilanteesta ja raja-aseman kehittämishankkeista. Positiivista on se että Niiralan rajanylitykset ei ole kokonaisuudessaan vähentyneet toisin kuin muilla raja-asemilla.

 

Piirihallitus hyväksyi piirikokoukselle esitettäväksi toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2015. Toimintavuosi jakaantuu kahteen osioon. Ensimmäisen vuosipuolisko rakentuu eduskuntavaalityöhön ja toinen vuosipuolisko järjestöuudistuksen jalkauttamiseen ja järjestötyöhön. Syksy 2015 alkaa toiminnallisesti puolueosastojen puheenjohtaja ja sihteeri päivillä alustavasti paikaksi varattu Lomakeskus Huhmari.

 

Budjetti on 400 € ylijäämäinen vaalivuodesta huolimatta. Eduskuntavaaleihin käytämme 45 000 €.  Järjestöjen koulutukseen on varattu syksylle 2015 5000 €. Budjetin suurin kysymysmerkki on tulopuolella puoluetuki 1.5.2014 jälkeen joka määräytyy eduskuntavaalien tuloksen mukaan. Piirihallitus päätti myös että syyspiirikokouksessa 2015 palkitaan toiminnallisesti ja jäsenhankinnassa suhteellisesti parhaiten onnistunut puolueosasto. Puolue on myöntänyt piirille kolme hankerahoitusta yhteensä 4000€, nuorisotyö, maahanmuuttajat ja talkootyö. Hankkeet kestävä vuoden 2015 syyskuun loppuun.

 

Piirihallitus esittää Savonia amk. yhtiön hallitukseen Kari Rajamäkeä Varkaudesta ja Iris Asikaista Kuopiosta.

 

Iisalmen piirikokouksen 14.-15.11. aikataulu ja ohjelma hyväksyttiin.

 

Tervetuloa piirikokoukseen.